B&R Bouwgroep

Wij zoeken:
Afstuderende ingenieurs Ingenieurs met een eerste werkervaring Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob Studenten voor het uitvoeren van masterproef
Uit de richting(en):
Bouwkunde

Wij zijn B&R Bouwgroep: een multidisciplinaire groep van 25 dochterondernemingen, actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, met vestigingen in heel Vlaanderen. Naast onze hoofzetel in Arendonk zijn er firma's in Tessenderlo, Ekeren, Ternat, Rumst en Oostkamp. Hoewel de geografische spreiding een belangrijke troef is, zijn we trots op onze Kempische lokale verankering en op het typische familiale karakter van de groep. Een familie van meer dan 850 trotse medewerkers die elke dag opnieuw met een grote gedrevenheid beter willen doen dan de dag voordien.

Recruitment offer

Elk jaar opnieuw geven wij heel wat schoolverlaters de kans om hun carrière te starten bij B&R Bouwgroep. Heb je bijna je diploma op zak en ben je klaar om je eerste stappen te zetten in je professionele carrière? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. B&R Bouwgroep investeert in jonge mensen. Binnen je team kan je terugvallen op de kennis en ervaring van je collega’s. Je mentor, ondersteund door onze B&R Academy zal je coachen in je persoonlijke groeiproces en je stap voor stap begeleiden in de verdere uitbouw van je carrière. Je krijgt de kans en tijd om ervaring op te doen en je talenten verder te ontwikkelen.

logo B&R Bouwgroep
Sector:

Ontwikkeling en bouw van gebouwen,

Openstaande vacatures
Zit je met vragen?