ABT België nv

Wij zoeken:
Afstuderende ingenieurs Ingenieurs met een eerste werkervaring
Uit de richting(en):
Bouwkunde

ABT België is een ingenieursbureau voor integrale advisering in bouwtechniek (stabiliteit, technieken,bouwkunde,brandadvies,akoestiek,duurzaamheid,...).
Het is een volwaardige, zelfstandige dochter binnen de Nederlandse holdingstructuur van Oosterhoff.
De groep telt momenteel een 600-tal medewerkers verspreid over negen werkmaatschappijen.
Hierbij dagen wij onze opdrachtgevers uit om de duurzaamheidslat hoger te leggen.

Oosterhoff bestaat uit ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, HE adviseurs, Huygen, ABT Deutschland, Meelis & Partners en Quake.
De verschillende werkmaatschappijen fungeren zelfstandig als herkenbare labels op de markt en bundelen op gepaste wijze de krachten op maat van de vraag.

Door onze kennis, denkkracht en expertise te bundelen in Oosterhoff zijn wij de ideale partner voor projecten die vernieuwend, complex en kennisintensief zijn en die een bijdrage leveren aan de transitievraagstukken waar we als samenleving voor staan. Gevraagd en ongevraagd. In onze innovatiedenktank Quake ontwikkelen we kennis en concepten rond thema’s als gebiedsontwikkeling, technologie en duurzaamheid. Het is onze ambitie om onze kennis breed toegankelijk te maken. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendige samenleving.

Mooie referenties in België die getuigen van deze methodiek zijn onder andere ; MAS Antwerpen, Elisabethzaal Antwerpen, Bourla schouwburg Antwerpen, Logisitek centrum Nike Laakdal, Kunsthuis Z33 Hasselt, gemeentehuis Leopoldsburg, Topsportschool Hasselt, etc....

Ingenieurs in bouwtechniek
Iedere opdrachtgever, iedere architect wil ‘iets’ – streeft, verlangt en vraagt. Wat hun wens ook is, wij zorgen voor de technische uitwerking. Met daadkracht vol passie, al meer dan 60 jaar. Geïntegreerde oplossingen, maakbaar en vooral haalbaar – hoe groot, klein, ingewikkeld of gewoon de vraag ook is. Grensverleggend waar nodig, maar altijd solide.
Wat onmogelijk lijkt ABT wil het verschil maken voor de opdrachtgever. Daarom hebben wij speerpunten benoemd waarin wij als ingenieurs de onbetwiste expert zijn. Op deze wijze garanderen wij dat onze opdrachtgevers de beste technische kennis krijgen op het moment dat zij die nodig hebben.

Onze speerpunten:

BIM en BEM
Bestaande gebouwen
Seismisch advies
Ondergronds bouwen
Ontwerpoptimalisatie
Materiaalontwikkeling
Windenergie
Building Envelope Engineering
Comfort en energie
Regisseren van techniek

Recruitment offer

ABT biedt naast spraakmakende en grensverleggende projecten vooral een prettige werkomgeving op een mooie kantoorlocatie op de 9de verdieping vlak naast het centraal station van Antwerpen.
De ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop, dit is immers de basis voor creativiteit en innovatie. De informele sfeer staat garant voor een vanzelfsprekende uitwisseling tussen de verschillende disciplines. Bij aanvang van een carrière wordt binnen onze holding tevens een creatief "traineeship" aangeboden waarbij je ervaring en opleiding kan genieten binnen de verschillende werkmaatschappijen van onze groep. Jaarlijks is een aanzienlijk opleidingsbudget beschikbaar. Elke medewerker heeft een persoonlijk opleidingsplan, dat in overleg wordt opgesteld en aangevuld. Voelt u zich thuis in een dynamische en flexibele organisatie met een stimulerende werksfeer en voldoende ontplooiingsmogelijkheden,dan maken wij graag kennis met u.

logo ABT België nv
Sector:

Infrastructuurwerken, Ontwikkeling en bouw van gebouwen,

Openstaande vacatures
Zit je met vragen?