NMBS

Wij zoeken:
Afstuderende ingenieurs Ingenieurs met een eerste werkervaring Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob
Uit de richting(en):
Bouwkunde Elektromechanica

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Waarom NMBS?
Wij bieden je een fantastische uitdaging in een modern en ambitieus bedrijf. Een bedrijf dat zich graag inzet voor haar klanten. De komende jaren zijn cruciaal voor NMBS. Binnenkort wordt het binnenlands reizigersvervoer opengesteld voor concurrentie. Daarom stellen we alles in het werk om van NMBS een moderner, performanter, en écht klantgericht bedrijf te maken. Voel je je geroepen om samen met ons die uitdaging aan te gaan?

Wij zijn altijd op zoek naar talent voor de meest uiteenlopende carrières op alle niveau’s: ingenieurs (bouwkunde / elektromechanica / mechanica), profielen binnen finance, HR, marketing, procurement …, technici, treinbegeleiders en treinbestuurders. Een bedrijf van 18.000 medewerkers biedt volop kansen op een rijke loopbaan, waarin je je ten volle kunt ontplooien.

Recruitment offer

Bij NMBS draag je elke dag je steentje bij aan een duurzame economie: minder files, minder luchtvervuiling, betaalbare mobiliteit voor iedereen.

Wij bieden je een werkomgeving met vrijheid voor initiatief, opleidingen, flexibel werken, work-life balans, sociaal engagement en met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

Zit je met vragen?