HYE nv

Wij zoeken:
Afstuderende ingenieurs Ingenieurs met een eerste werkervaring Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob Studenten voor het uitvoeren van masterproef
Uit de richting(en):
Bouwkunde

Vanuit de vestiging aan de oevers van de Schelde dragen we bij HYE onze sterke visie rond waterbouw, staalbouw en bodemsaneringen uit over België en Nederland. Sinds 1929 voeren we kleine maar ook grootschalige projecten uit voor zowel overheden als privébedrijven. Deze jarenlange ervaring en expertise zorgt er dan ook voor dat HYE intussen is uitgegroeid tot een speler met naam. En een visie.

De motor voor ons succes is een gedreven team bestaande uit 140 gekwalificeerde medewerkers die ondersteund worden door een high-end machinepark én een eigen staalatelier. Dankzij deze troeven garanderen wij een efficiënte uitvoering van onze opdrachten of een totaalaanpak van de waterbouwkundig projecten.
Kaaimuren, sluizen, een jetty, een waterkrachtcentrale of beweegbare bruggen bouwen? Een staalconstructie op maat of een complexe bodemsanering? Bij HYE maken we het onmogelijke graag waar. We denken zowel creatief als constructief met de klant mee -van ontwerp tot oplevering- om te komen tot het resultaat dat de klant voor ogen heeft.

Recruitment offer

Bij HYE zoeken we doorlopend verschillende profielen voor zowel op de werf (project- en werfleiders) als voor de binnendienst (calculatoren en werkvoorbereiders).

Je krijgt bij HYE nv de vrijheid om je carrièrepad uit te stippelen. Voortdurend passeren professionele kansen, aan jou om ze zelf op te pikken. Hou je kennis messcherp door doelgerichte opleidingen, no-nonsense en straight to the point. Ontdek alle nieuwigheden binnen de sector en verwerk ze in vooruitstrevende systemen die respect afdwingen.

logo HYE nv
Sector:

Infrastructuurwerken,

Zit je met vragen?