HAYS

Wij zoeken:
Afstuderende ingenieurs Ingenieurs met een eerste werkervaring
Uit de richting(en):
Bouwkunde Chemie Biochemie Elektromechanica Elektronica-ICT

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Zoek jij een job in Engineering & Technologie, Construction, Life Sciences, IT of een andere sector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Bij Hays geloven wij erin dat er altijd één iemand is die perfect in een bepaalde functie past. Wij gaan hierbij dan ook tot het uiterste om deze persoon te vinden, en juist te plaatsen. Onze consultants hebben elk een expertise uitgebouwd in een bepaalde divisie, waarbij zij de kandidaten precies kunnen koppelen aan de juiste job. In België hebben we 8 kantoren waar telkens verschillende van onze divisies terug te vinden zijn.

Wij bieden een expertise in de volgende divisies: Engineering & Technology, IT, Construction, Life Sciences, Marketing, Sales, Retail, Office Professionals, HR, Legal, Banking & Insurance, Accountancy & Finance en Purchasing & Logistics,.

Recruitment offer

Bij Hays focust elke consultant op een eigen divisie, dit wil zeggen dat zij de huidige trends op de arbeidsmarkt kort opvolgen waardoor ze steeds op de hoogte zijn van de actuele jobs en de functievereisten bij de verschillende bedrijven. We behartigen verschillende functies in verschillende sectoren en werken met grote bekende klanten, maar ook met kleinere bedrijven, zodat elke kandidaat in de juiste werkomgeving terecht komt.
Aan de hand van een diepte-interview en een persoonlijkheidstest leren wij onze kandidaten uitgebreid kennen. Op deze manier kunnen wij de persoonlijkheid en de capaciteiten zo goed mogelijk afstemmen met de klant.
Daarnaast is Hays ook een adviseur om de kandidaten te gidsen in hun zoektocht en raad te geven waar nodig.

logo HAYS
Sector:

Automatisering, Automotive, Bank- en verzekeringswezen (financiële diensten), Biomedische technologie, Chemie (klassiek), Elektronica (klassiek), Elektrotechniek, Energie & klimatisering, Farmaceutische grondstoffen & producten, ICT (hardware), Infrastructuurwerken, Kunststoffen, Logistiek, Metaalnijverheid, Milieu en waterzuivering, Ontwerp en ontwikkeling van software, Ontwikkeling en bouw van gebouwen, Petrochemie, Telecommunicatie, Veiligheid en attestering, Vervaardigen van machines & apparaten, Visie- en optische beeldverwerking, Voedingsmiddelen & landbouw,

Openstaande vacatures
Zit je met vragen?