Stadsbader NV

Wij zoeken:
Afstuderende ingenieurs Ingenieurs met een eerste werkervaring
Uit de richting(en):
Bouwkunde Elektromechanica Elektronica-ICT

Op vandaag zijn ruim 1200 gemotiveerde medewerkers werkzaam bij Stadsbader. Dagelijks zijn wij op zo’n 125 werven in België en buurlanden actief. Deze diversiteit biedt tal van kansen en (doorgroei)mogelijkheden voor jong gedreven talent, zowel in de uitvoering als op onze ondersteunende diensten.

De hoofdzetel van Stadsbader bevindt zich in het West-Vlaamse Harelbeke, waar het verhaal in 1946 begon. Daarnaast wordt de firma ondersteund door technische divisies en productievestigingen, verspreid over heel België. Stadsbader groeide uit van lokale aannemer tot een multidisciplinair bouwbedrijf met een stevige reputatie in de sector. Ons rijk gevulde portfolio beslaat diverse domeinen van de bouwsector. Of het nu om infrastructuurwerken, (industriële) bouwprojecten, sportinfrastructuur, elektromechanische uitrustingen, milieu gerelateerde projecten of productie van prefab beton gaat, we doen het allemaal én met grootste aandacht voor kwaliteit, veiligheid en klantentevredenheid.

Recruitment offer

Onze medewerkers zijn hands-on en gedreven personen met een dosis gezond verstand. Aangezien het bedrijf blijft groeien, is er uiteraard steeds plaats voor personen met deze drive.
We zijn continu op zoek naar gedreven ingenieurs bouwkunde en technieken om zowel onze afdeling Bouw, Infra en Technieken te versterken.

Bij ons start je op, afhankelijk van je studieachtergrond en/of reeds opgedane ervaring, begeleid door een meter/peter . Deze persoon zal jouw opstarttraject volgen en begeleiden.
Door op regelmatige tijdstippen met de medewerker van onze HR-dienst rond de tafel te zitten, spelen we ook kort op de bal en reflecteren we over jouw afgelegde en nog af te leggen traject binnen ons bedrijf.
Binnen de organisatie maak je deel uit van een gedreven team waar je samen met elkaar mee bouwt aan de projecten van vandaag maar ook van morgen! Teamwork, kwaliteit, innovatie, ... het zijn maar enkele van onze troeven waar wij veel belang aan hechten.

logo Stadsbader NV
Sector:

Elektrotechniek, Infrastructuurwerken, Ontwikkeling en bouw van gebouwen,

Openstaande vacatures
Zit je met vragen?