AG Solution Group

Wij zoeken:
Afstuderende ingenieurs Ingenieurs met een eerste werkervaring
Uit de richting(en):
Chemie Biochemie Elektromechanica Elektronica-ICT

AG Solution bouwt intelligente oplossingen voor de procesindustrie.
We bieden klanten een ruime ervaring en kwaliteit in Automation Systems, Process Control, Data management en MES/MOM oplossingen.
Als Belgische KMO zijn we uitgegroeid tot een belangrijke Europese speler voor de Pharma, Food & Beverage, Green Energy, Water Treatment en Bulk Storage industrie.
Wij bouwen onze oplossingen op platformen van marktleiders, zoals Siemens PCS7, Wonderware, OSISoft PI en General Electric.
Vanuit onze hoofdkantoren in Antwerpen en Barcelona investeren we in de duurzame groei van ons bedrijf.
Deze strategie resulteert in een zeer hoge waardering en tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Geen video gevonden.

Recruitment offer

In AG Solution werk je in een groot internationaal team, voor een breed scala aan bedrijven. Onze eigen AG Academy zorgt er voor dat jij jezelf ook verder kan ontwikkelen binnen dat team. Samen gaan we voor lifetime learning. We maken gebruik van krachtige methodologieën om projecten in teamverband te realiseren, zoals Scrum, de flexibele manier van werken. Dankzij onze sterke groei heb je unieke carrièremogelijkheden, zowel lokaal als wereldwijd. Op vlak van werkschema en thuiswerk zijn we ook heel flexibel en bekijken we samen wat mogelijk is. Daarnaast bieden we ook een competitief salarispakket aan.

logo AG Solution Group
Sector:

Automatisering, Biomedische technologie, Chemie (klassiek), Elektronica (klassiek), Energie & klimatisering, ICT (hardware), Milieu en waterzuivering, Onderzoek & ontwikkeling, Ontwerp en ontwikkeling van software, Petrochemie,

Openstaande vacatures
Zit je met vragen?