Practical

Engineers of Tomorrow jobbeurs - 15 maart 2023!

Hieronder vindt u alle praktische informatie over het EoT-evenement. Aarzel niet om bij vragen onze FAQ te raadplegen, of contact met ons op te nemen via info@engineersoftomorrow.com

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure bestaat uit twee fasen: een voorselectie (registratie) en een definitieve inschrijvingsfase. Om de kwaliteit van het evenement te waarborgen is er momenteel een beperking op het aantal deelnemende bedrijven. Onze afstuderende masters beslissen tegen begin december of jouw bedrijf al dan niet aanwezig zal zijn op het EoT-evenement. We moedigen ieder bedrijf aan om deel te nemen aan de voorinschrijving! In het verleden is al meermaals gebleken dat ieder bedrijf (ongeacht naamsbekendheid of grootte) evenveel kans maakt om door onze studenten geselecteerd te worden. Voorinschrijven is trouwens volledig gratis!

Fase één: de voorselectie

Wil je graag deelnemen aan de EoT-voorselectie? Dan start je inschrijvingsprocedure met inloggen op de website (of eventueel te registeren) a.d.h.v. een persoonlijk e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens is het belangrijk om te weten of je werkgever reeds beschikt over een bedrijfsprofiel/bedrijfspagina (bv. omdat je al eerder hebt deelgenomen aan de EoT-voorselectie).

Beschikt je bedrijf over een bedrijfsprofiel op ons platform? Dan rest je niets anders te doen dan de inhoud op de bedrijfspagina te updaten en je voorinschrijving te voltooien door op de knop “bevestig voorinschrijving” te klikken. Beschikt je bedrijf over een bedrijfspagina, maar heb je geen toegang tot deze pagina? Contacteer dan de beheerder van je bedrijfspagina. Voor alle andere vragen neem je best contact op met ons.

Beschikt je bedrijf niet over een bedrijfspagina/bedrijfsprofiel? Dan start het EoT-verhaal met het aanmaken van een nieuw bedrijfsaccount met gekoppelde bedrijfspagina. Spendeer voldoende tijd en aandacht aan deze pagina, het is immers het online visitekaartje en het uithangbord van je bedrijf! Onze masterstudenten scannen alle bedrijfspagina's en selecteren op basis hiervan hun favoriete 10 bedrijven. Aan de hand van de top 10's van alle masterstudenten wordt nadien een gewogen rankschikking opgemaakt. Hoe hoger uw bedrijf in deze rangschikking staat, hoe groter de kans dat uw bedrijf een uitnodiging ontvangt voor de EoT jobbeurs op woensdag 15 maart 2023.

Fase twee: definitief inschrijven

Wordt uw bedrijf door onze masters naar boven gestemd als interessant bedrijf? Proficiat, want dan nodigen we uw bedrijf graag definitief uit voor de EoT jobbeurs op woensdag 15 maart 2023. Uw bedrijfsscore geeft u een eerlijk beeld van de interesse van onze masters in uw bedrijf. Opgepast, uw deelname is pas definitief van zodra wij het inschrijvingsgeld hebben ontvangen. Behaalde uw bedrijf niet voldoende stemmen? Dan moeten we u jammer genoeg (voorlopig) teleurstellen. Uw bedrijf wordt op een wachtlijst geplaatst. Indien een ander bedrijf afzegt, wordt u mogelijks alsnog gecontacteerd. Momenteel werken we hard aan een concept waarbij we op toekomstige edities zo weinig mogelijk bedrijven moeten teleurstellen.

Inschrijvingsgeld

Studenten of alumni nemen volledig gratis deelname aan EoT. Als bedrijf registreer je eveneens gratis op het EoT platform om deel te kunnen nemen aan de voorselectie. Een unieke gelegenheid om je kenbaar te maken bij onze studenten! Betalen doe je pas wanneer je daadwerkelijk inschrijft om deel te nemen aan het EoT-evenement op woensdag 15 maart 2023. De deelnameprijs bedraagt € 1.000,00 (excl. BTW). Wat mag je voor dit bedrag verwachten?

  • Eén beursstand met bijhorende faciliteiten
  • Toegang tot de speeddates met gegarandeerd geïnteresseerde afstuderende masters
  • Het felbegeerd CV-boek met daarin alle aanwezige masters
  • Mogelijkheid om een aantal interessante vacatures rechtstreeks onder de aandacht te brengen van onze masters
  • Jouw bedrijfsinformatie in onze EoT-bedrijvengids
  • Resem aan faciliteiten op het online EoT-platform
  • Doorlopende catering voor 2 of meer personen gedurende het volledige EoT-evenement

Other practical questions?

Do you have a question about the event? Take a quick look to see if the answer was already included in our FAQ! Not found? Contact info@engineersoftomorrow.com for more information.

Have a technical question around the EoT platform or your personal account? Maybe the answer was already solved on our Support pagina! or email to support@engineersoftomorrow.com